(psst.. ik heb er ook twee vragen bij verzonnen*)
Wat vind jij lekker dat iedereen vies vindt (en andersom)?
Dat is de gnocchi met spinazie uit de oven, een van de lekkerste recepten die ik per toeval heb ontdekt, en als toetje at ik een bakje vers fruit. Van beide kon ik enorm smullen. Heerlijk vind ik dat.
Wat kook je het liefst (en veel te vaak)?
Pasta! Dat is begonnen toen ik wekelijks met mijn vriend kookte. Vaak kwam ik dan net uit school en hadden we niet veel tijd, aangezien hij dan in de avond moest werken en ik ging sporten ofzo. Pasta is dan een goede oplossing, duurt niet te lang, is makkelijk en je kunt er ontelbare variaties mee maken. Pasta is ook een van de weinige gerechten die ik kan eten zonder dat ik het beu word. Dus ja, pasta eet ik veel te vaak!
Dat is best lastig. Er zijn heel veel restaurants waar ik graag kom. Vaak zijn het dan wel allemaal andere keukens. Zo kom ik heel graag bij Soprano’s voor de overheerlijke biefstuk en frietjes, bij Lounge 8 voor de sushi en bij de Italiaan voor .. alles. (moet ik dat na bovenstaande vraag nog uitleggen?) Als ik dan een restaurant zou moeten kiezen, dan kies ik het liefst een restaurant met een heeeeeeele uitgebreide menukaart, of een van deze drie. :)
Wat is je favoriete snack?*
Mijn favo snack is fruit denk ik. Ik kan genieten van een heerlijk bakje gemixt fruit. Maar.. ik ben ook wel een snoeperd hoor, dus een stukje chocolade of cake laat ik zeker niet liggen! Zeker niet als het iets is als melk met nootjes of witte crispy repen. YUM!
Wat een lastige vraag! Broodjes vind ik op meerdere manieren lekker. Maar als ik echt een broodje moest kiezen, die je niet (of ik heb het nog nergens gezien) kunt bestellen, dan zou het iets zijn met avocado. Een lekker krokant getoast broodje, Philedelphia, avocado, klein beetje ui en peper en zout. Een naam zou ik écht niet weten. Misschien iets van “the green dream” of is dat heel gek? Ik noem maar iets, haha!
Deel een handige kooktip:
Niet perse een “kooktip” maar wel heel handig. Als je een krop sla wilt snijden, moet je de krop eerst flink op tafel slaan, met het harde stukje (ik noem dat altijd het kontje) naar de tafel toe. Zo hoef je niet meer moeilijk te doen met het eruit snijden, maar wrik je in 2 seconden dat stuk los. Super handig!
Wat een leuke tag. Erg leuk om jouw antwoorden te lezen. :)
Leuke tag Jus! Mijn favo toetje: Groene Thee ijs.
Hahaha, herkenbaar!